Byt, 3+kk

Kompletně a vkusně zrekonstruovaný byt se 2 koupelnami a balkonem ve 3. podlaží výstavního secesního domu s novým výtahem. Elegantní budova stojí přímo v srdci Starého Města, v magické Haštalské čtvrti jen pár kroků od Staroměstského náměstí a Pařížské třídy.

Účelné dispoziční uspořádání nabízí obývací pokoj se slunným arkýřem a otevřenou kuchyní, hlavní ložnici s balkonem a en-suite koupelnou (sprchový kout, bidet, WC), druhou ložnici s walk-in šatnou, koupelnu (vana, bidet, WC), technickou místnost a vstupní halu.

Dům i byt prošly v r. 2017 kompletní a nákladnou rekonstrukcí, dům se pyšní reprezentativními společnými prostorami. Součástí vybavení jsou kvalitní dubové parkety, rekuperace, podlahové topení kombinované s radiátory, vestavěná skříň v chodbě, bezpečnostní vstupní dveře, zabudované designové osvětlení a videotelefon. Vytápění plynovým kotlem. K bytu přísluší sklep (4,5 m2). Parkování je možné před domem v zóně pro rezidenty.

Místo v jedné z nejprestižnějších ulic Starého Města, v blízkosti Španělské synagogy, kostela sv. Ducha i U Salvátora. V bezprostřední blízkosti fungují kavárny, pekařství, butiky a další obchody, restaurace, kluby, ale také školy či zdravotnická zařízení. V dosahu je tramvajová zastávka a stanice metra linky A Staroměstská i linky B Náměstí Republiky.

Interiér 88,10 m2, balkon 5,67 m2.

Byt je do konce ledna r. 2023 pronajat za měsíční nájem 43 500 Kč (+ poplatky).

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    42479
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    88 m²
  • Balkón
    6 m²
  • Celková plocha
    94 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.