Byt, 3+kk

Klimatizovaný prosluněný třípokojový penthouse v 8. podlaží novostavby v Trnavské ulici, oblíbené lokalitě s kompletní občanskou vybaveností. Ze dvou teras se otevírají jedinečné výhledy na Bratislavu. Výhodou je pouze jeden sousední byt na patře stejně jako upravený park ve vnitrobloku.

Dispozice světlého bytu se skládá z obývacího pokoje s kuchyní, jídelním koutem a vstupem na terasu, hlavní ložnice s velkou walk-in šatnou (7 m2), druhé ložnice (s vanou a WC), samostatné toalety s umyvadlem, předsíně s vestavnou šatnou a dvou teras po obou stranách bytu, terasy jsou přístupné z každého pokoje.

Standardem bytu jsou laminátové podlahy, hliníková velkoformátová okna se sítěmi proti hmyzu, blackout závěsy ve všech pokojích, klimatizace, ústřední vytápění, kompletně vybavená kuchyně. Horní podlaží domu je zabezpečeno vstupem na čip, videovrátným a přípravou na bezpečnostní systém. K bytu přísluší sklepní kóje (4 m2) a 1 parkovací stání v garáži domu za příplatek.

Lokalita nabízí výbornou dostupnost MHD, kompletní občanskou vybavenost včetně Fresh Marketu, obchodního domu Vivo (Polus), potravin Yeme, stejně jako blízkost letiště či vlakového nádraží. Možnost příjemných procházek či sportovního vyžití u jezer Kuchajda a Štrkovec.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    42787
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    92 m²
  • Terasa
    56 m²
  • Celková plocha
    148 m²
  • Parkování
    1 garážové stání v budově 20 000 eur
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.