Byt, 2+1

Slunný dvoupokojový byt se nachází v projektu v blízkosti obchodního centra Eurovea v nově vzniklém bratislavském administrativním centru. V této expandující oblasti se vzrůstající popularitou, inspirující další výstavbu, exkluzivně nabízíme dva dvoupokojové byty.

Dispozici bytu tvoří obývací pokoj spojený s kuchyní a jídelní částí, ložnice, prostorná vstupní hala s místem pro vestavěné skříně, koupelna (s vanou) a samostatná toaleta. Z ložnice i obývacího pokoje je umožněn vstup na balkon s jihovýchodní orientací, kde bude novým majitelům zpříjemňovat rána pohled na východ slunce. K bytu přísluší sklepní kóje a velké garážové stání v suterénu domu za příplatek.

Standardem jsou hliníková okna s izolačními trojskly a exteriérovými hliníkovými žaluziemi, vzduchotechnika, chlazené stropy, laminátové podlahy, gresová dlažba na balkoně, podlahové vytápění, kompletní elektroinstalace včetně internetového a TV připojení, sanita v koupelně, bezpečnostní protipožární dveře a interiérové dveře. Koncept interiéru je založen na otevřenosti a ilustruje bohaté možnosti designových řešení v souladu se vkusem nových vlastníků bytu. Společné prostory budou vybavené dlažbou, koberci, recepcí a kamerovým systémem. Projekt počítá s mateřskou školkou, fitness centrem a restaurací.

Nová lokalita nabízí všechny druhy služeb včetně sportovních aktivit či procházky podél Dunaje. Nákupní centra OC Eurovea a Nivy vynikají mimo jiné i množstvím kvalitních kaváren, bister a restaurací. Další přidanou hodnotou je pěší dostupnost historického centra. V bezprostřední blízkosti jsou zastávky MHD i přímé napojení na dálnici D1.

Svoboda & Williams je exkluzivně pověřena prodejem 2 dvoupokojových bytů a 2 jednopokojových bytů. Všechny dvoupokojové a jednopokojové byty v projektu jsou vyprodané a k dispozici nabízí developer už pouze apartmány.

Prodej se realizuje formou postoupení práv ze smlouvy o budoucí smlouvě kupní. Kupní cena se hradí na 3 splátky. První splátka je hrazená z vlastních zdrojů při podpisu smlouvy, druhá splátka bude uhrazena při zápisu hrubé stavby do katastru nemovitostí a třetí splátka se uhradí při kolaudaci projektu (naplánováno na r. 2023).

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    43517
  • Prodejní cena
    8 983 022 Kč / 354 990 €
  • Podlahová plocha *
    65 m²
  • Balkón
    13 m²
  • Celková plocha
    78 m²
  • Parkování
    Garážové stání za příplatek
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    A
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Bratislavský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.