Byt, 2+kk

Luxusní byt s lodžií situovaný ve 2.NP jedinečného rezidenčního komplexu, který se stává jednou z dominant zrevitalizované nábřežní čtvrti na pomezí Karlína a Libně. Nově vznikající promenáda s osvětleným molem nabídne rezidentům spolu s restaurací a kavárnou dostatek prostoru pro relaxaci.

Interiér bytu nabízí vstupní halu s prostorem pro vestavěné skříně, otevřený koncept obývacího pokoje, jídelny a kuchyně, ložnici, koupelnu. Vybavení zahrnuje dřevěné podlahy (bělený dub / americký ořech), francouzská okna, designové elektroprvky a koupelnové vybavení, podlahové topení a velkoformátové obklady v koupelnách, bezpečnostní dveře. Důraz je kladen na citlivé kombinování tmavých a světlých barev, bydlení zpříjemnují prosklené stěny nabízející výhledy na zrevitalizované vltavské nábřeží. Kupní cena je uvedena včetně DPH, možno dokoupit garážová stání a sklep. Interiér 49,03 m2, lodžie 4,83 m2.

Rezidentům je k dispozici 24hodinová recepce, výtah v každém vchodu, podzemní garážové parkoviště. Vizuálním vjemům dominuje kombinace kamene a dřeva s šachovnicovým schématem doplněným o bílé linie říms. Každý bytový dům má přímý vstup k vodnímu molu a přístavišti.

Lokalita nabídne prostor pro klidné, pohodlné bydlení, zaroveň s esencí industriální minulosti. Aktivní relaxaci umožnují Thomayerovy sady s Löwiteho mlýnem, golfové odpaliště a sportovní centra s tenisovými kurty. Kulturní scéna je zastoupena Divadlem pod Palmovkou a DOXem. Stanice metra a zastávky tramvaje se nachází v docházkové vzdálenosti, a nabízí tak skvělou dostupnost do centra i spojení se sousedními Holešovicemi. Veškeré služby každodenního charakteru v nejbližším okolí.

Všechny volné byty přístupné denně od 11 do 18 hod.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    8613
  • Prodejní cena
    Není k dispozici
  • Podlahová plocha *
    49 m²
  • Balkón
    5 m²
  • Celková plocha
    54 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.