Přehled jednotek

Palác Janáčkovo nábřeží 39

Představení:
Neoklasicistní budova Paláce Janáčkovo nábřeží 39, která prochází celkovou rekonstrukcí, nabídne nadstandardní byty ve stavu shell & core a moderní kancelářské prostory. Předností tohoto projektu je jeho jedinečná poloha na nábřeží Vltavy a vysoký standard domu, služeb a zázemí, který svým rezidentům nabídne. Samozřejmostí je individuální přístup developera ke klientům – vypracování kompletního architektonického návrhu a jeho dokončení dle jejich individuálních představ a přání. Při rekonstrukci celého domu je kladen důraz na zachování původních historických prvků, např. repasované vchodové dveře včetně kování, původní schodiště ze žuly či úprava repase původního zábradlí. K dispozici bude majordomus ve vstupní recepci domu, přičemž moderní bezpečnostní technologie zajistí bezpečí a soukromí. Součástí budovy je také parkování. Dvůr nabízí zahradu se vzrostlými stromy a osvětlením. To vše vytváří ideální místo k bydlení v samém srdci Prahy.

Historie:
Na Janáčkově nábřeží bylo na přelomu 19. a 20. století postaveno mnoho zajímavých činžovních domů. Jejich noblesa a výjimečná poloha přitahovala celou řadu osobností z řad umělců, diplomatů či historiků, pro něž se staly domovem i místem pro setkání a debatování. Tento nárožní dům byl postaven v roce 1876-77 podle návrhu Josefa Lipovského a v roce 1925 byl přestavěn na dům palácového typu podle návrhu rakouského architekta Rudolfa Eislera pro vrchního ředitele Škodových závodů Josefa Havránka. Dům si dodnes zachoval svou eklektickou podobu s prvky baroka a empíru. Dříve zde bydleli osobnosti jako historik a univerzitní profesor Josef Pekař, generál Rudolf Medek, architekt Josef Zítek či herečka Nataša Gollová.

Lokalita:
Janáčkovo nábřeží se nachází na levém břehu Vltavy, mezi Palackého mostem a mostem Legií, jen několik minut chůze od zahrady Kinských. Lokalita disponuje veškerou občanskou vybaveností včetně škol, obchodů, restaurací a kaváren. Nedaleko se např. nachází nákupní a zábavní centrum Anděl, Francouzské lyceum, Goethe Institut nebo Café Savoy.

Projekt:
Šestipodlažní budova nabízí celkem 8 velkých bytů (od 155 do 545 m2) a 21 garážových parkovacích míst v automatickém parkovacím systému. Dům prochází celkovou rekonstrukcí včetně nové střechy, nových stropů, veškerých rozvodů a nové fasády. Dům bude vybaven novým proskleným výtahem a vstupním videosystémem u obou vchodů do domu, videotelefonem v každém bytě a elektronickými zámky u vstupních dveří.

Byty:
Každý byt je nabízen ve stavu shell & core - v hrubém stavu bez příček a zdí, včetně nových podlah v provedení spodní hrubá podlaha připravená na pokládku podlahových skladeb dle přání klientů, replik původních vstupních dveří, replik původních špaletových oken s vnějšími izolačními dvojskly a přivedení nových rozvodů na hranici bytu. V bytech jsou zachovány pouze nosné zdi tak, aby měl nový majitel možnost rozhodnout o dispozici a prostorovém rozvržení bytu. Všechny byty mají k dispozici 2-3 garážová stání a sklep (od 12 do 19 m2) dle velikosti bytu. Vybavení zahrnuje bezpečnostní vchodové dveře či přípravu pro instalaci klimatizace.

Developer nabízí zajištění kompletního architektonického návrhu a dokončení bytu včetně profesí, podrobný rozpočet či stavební provedení. Je možné provedení „na klíč“ nebo případně spolupráce s architektem a vybranými dodavateli dle přání klienta. Fotografie interiérů a exteriéru byly pořízeny před rekonstrukcí.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    22336
  • Adresa
    Janáčkovo nábřeží, Praha 5, Smíchov
  • Parkování
    Garážové stání zahrnuto v kupní ceně
  • PENB
    G

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.