Přehled jednotek

Rezidence Pod Bertramkou

Dokončeno - byty k naštěhování.

Představení:
Rezidence Pod Bertramkou představuje ideální kombinaci klidného bydlení obklopeného zelení a snadně dostupného centra města. Její poloha uprostřed vilové čtvrti pocházející převážně z počátku 20. století je tak ideální jak pro rodiny s dětmi, tak pro klienty, kteří chtějí mít ruch města nadosah.

Lokalita:
Rezidence Pod Bertramkou se nachází v ulici U Vojanky v městské části Prahy 5 – Košířích. Okolí rezidence tvoří vily z období tzv. první republiky, jež jsou sídlem i několika velvyslanectví. Vilová čtvrť nabízí plnou občanskou vybavenost a díky nedalekým zastávkám tramvaje a autobusu velmi dobré spojení s centrem Prahy. Nákupní zóna Anděl a Nový Smíchov nabízejí ideální příležitosti k nakupování a zábavě. Sportovci ocení tenisové a squashové kurty či horolezeckou stěnu v oblasti zvané Cibulka nebo nedaleké golfové hřiště v Motole. Milovníci přírody si přijdou na své v přírodním parku Košíře – Motol.

Rezidence:
Projekt se skládá ze dvou vzájemně propojených objektů a nabízí celkem 20 nadstandardních bytových jednotek v dispozicích od 2+kk do 5+kk a velikostech od 63 m2 do 236 m2. Rezidence má unikátní plechovou fasádu, která jí dodává výjimečný charakter. Standardy pro realizaci projektu jsou vybrány kvalitní stavební materiály světových výrobců a zvláštní zřetel je kladen na vysoké standardy bytových jednotek, jakož i na bezpečnost, komfort a soukromí bydlení. Součástí každého bytu je terasa či předzahrádka s výhledem do zeleně a přilehlé vilové čtvrti. Ke každému bytu zároveň náleží minimálně jeden sklep a parkovací stání. Samozřejmostí jsou bezpečnostní vstupní dveře do bytových jednotek, elektrické ovládání stínění oken, kvalitní dřevěné podlahy nebo interiérové zakázkové dveře v čistém designu.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    23058
  • Adresa
    U Vojanky, Praha 5, Košíře
  • PENB
    G

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.