Přehled jednotek

V Mezihoří

Projekt:
Bytový komplex V Mezihoří plní požadavky těch, kteří hledají kvalitní bydlení v dosahu centra, s možností odpočívat uprostřed přírody. Architekti vytvořili vizuálně atraktivní rezidenci, s citem pro vznik příznivé atmosféry a důrazem na komfort.

Budova:
Rezidenční komplex se skládá ze tří propojených budov s centrálním zeleným dvorem a disponuje celkem 138 byty. Studia a dvoupokojové byty nabídnou ideální variantu pro jedince nebo páry vyhledávající aktivní životní styl, třípokojové a čtyřpokojové varianty byly navrženy s ohledem na potřeby rodinného života. Venkovní, jižně orientované atrium s vodní plochou a sezením představuje ideální místo pro setkávání a relaxaci uvnitř komunity. Celý bytový dům je od jihovýchodu odcloněn zeleným valem se stromy, západně orientované byty v 7NP a 8NP pak nabízí výhled na Pražský hrad.

Byty:
Byty jsou k dispozici ve 4 variantách interiérového designu (Modern, Light, Nature, Elegant). Standardem je plovoucí laminátová podlaha, kompletně vybavená koupelna, interiérové dveře Sapeli, bezpečnostní vstupní dveře, domácí vrátný. Energetická náročnost "C". Většina bytu disponuje balkonem nebo terasou, apartmány v přízemí mají privátní zahrádky. Široké spektrum klientských změn a úprav standardů a dispozic bytů. Dokončení podzim 2013.

Lokalita:
Palmovka patří mezi nejrychleji se rozvíjející městské části metropole. V širším kontextu je Palmovka zapojena do kompletní revitalizace nábřežních ploch v Libni, Karlíně a Rohanského nábřeží. Pár minut od komplexu V Mezihoří pak bude do konce roku 2014 stát první Městský dům Nová Palmovka, který nabídne obchody, restaurace, kavárny, kulturní a sportovní zařízení. Tato zóna širšího centra by se měla v následujících letech stát atraktivní lokalitou pro bydlení. Zastávky tramvaje se nachází pár minut chůze od domu, stanice metra zajišťuje rychlé a snadné spojení do historického centra i k obchodním centrům.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    23059
  • Adresa
    V Mezihoří, Praha 8, Libeň
  • Parkování
    Ano
  • PENB
    G

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.