Rezidence Braník

Představení
Rezidence Braník představuje kvalitní bydlení v klidné části vilové čtvrti, která je vyhledávána pro svůj klid, kompletní občanskou vybavenost a velmi dobrou dostupnost do centra Prahy. Záměrem investora bylo vytvořit bytový dům s nadstandardním bydlením v prostředí stávající vilové zástavby.

Lokalita
Projekt Rezidence Braník se nachází v ulici Nad Vinohradem v městské části Prahy 4 – Braníku s výhledem na Barrandov, údolí Vltavy a Branický pivovar. V místě je výborná občanská a kulturní vybavenost - školy, školky, obchody, restaurace různých kuchyní a divadla. Pro milovníky aktivní relaxace je v blízkosti golfové hřiště Hodkovičky, velký sportovní areál Hamr a rozsáhlá síť cyklostezek a tras pro in-line brusle.

Rezidence
Developer si na spolupráci při návrhu Rezidence Braník pozval dvojici architektů s praxí ve významných světových atelierech se zkušenostmi ze zahraničních stáží. V rezidenci se na pěti podlažích nachází celkem devět dispozičně funkčních bytů od velikosti 2+kk do 4+kk. Přesto, že se jedná o bytový dům, nabízí vysokou míru individuálního bydlení. Dům má množství teras, v jeho interiéru je dostatek světla a pyšní se ojedinělými výhledy. Díky velkým oknům je kontakt s okolím bližší a hranice mezi interiérem a exteriérem pomalu mizí.

Standardy
V bytech jsou použity kvalitní povrchové materiály a důraz je kladen na detail, bezpečnost a komfort. Samozřejmostí jsou bezpečnostní vstupní dveře do bytových jednotek, elektrické ovládání stínění oken, kvalitní dřevěné podlahy nebo interiérové zakázkové dveře v čistém designu. Každý byt disponuje terasou a nechybí ani odpovídající počet parkovacích míst a sklepních kójí, které rozšíří již tak dostatečný úložný prostor v bytových jednotkách. Specifická přání a požadavky ohledně standardu je možné konzultovat s odborným týmem developera EG Group či realitní kanceláře Svoboda&Williams.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    23175
  • Adresa
    Nad Vinohradem, Praha 4, Braník
  • Parkování
    Ano
  • PENB
    G

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.