Přehled jednotek

PRAGA Rezidence

Krásné, kvalitní a spolehlivé – přesně takové byly automobily Praga. S vozem Praga jezdil ve 20. letech i T. G. Masaryk. Na místě v pražském Karlíně, kde se „pragovky“ opravovaly, nyní vzniká developerský projekt PRAGA Rezidence. I tato rezidence bude představitelem kvalitního českého nadčasového designu stejně jako značka, ke které název odkazuje.

Rezidenci situovanou přímo na úpatí vrchu Vítkov bude tvořit soubor tří budov. Nejvyšší z nich zaujme odvážným architektonickým prvkem, který budí dojem, že horní podlaží levitují ve vzduchu. Zpracování se ujalo studio A.D.N.S., za nímž stojí mnoho úspěšných projektů. Rezidence Praga nabídne moderní bydlení těsně propojené s městskými vymoženostmi i klid v soukromé zahradě nebo okolních parcích. Ke spokojenosti přispějí kulturní a kulinářské zážitky, za kterými není potřeba nikam jezdit. I cestování je však snadné, a to díky blízkosti téměř všech typů městské i dálkové dopravy: metra, tramvají, autobusů i vlaků.

Byty:
Všech 43 bytů bude vynikat množstvím prostoru, světla a úložných prostor. Ke každému bude náležet lodžie, balkon nebo terasa a sklep. Možnost parkování v podzemní garáži za příplatek. Rezidence ve svých deseti nadzemních podlažích nabídne byty o dispozicích 1+kk až 6+kk a výměrách v rozmezí 34 až 195 m2, a to včetně šesti luxusních mezonetových penthousů a dva třípodlažní zahradní townhousy s vlastní garáží s dílnou. Důraz bude kladen i na reprezentativní vzhled polečných prostor a lobby.
Byty budou dokončeny ve vysokém standardu masivními třívrstvými dubovými podlahami, velkoformátovou dlažbou a obklady, velkoplošnými okny, kvalitní koupelnovou sanitou a zařizovacími předměty, alarmem, bezpečnostními dveřmi a videotelefonem.

Lokalita:
Karlín se rok od roku stává příjemnějším místem k bydlení. Přispívá k tomu kvalitní urbanismus, který nezanedbává podporu všeho, co povyšuje místo k bydlení na místo k žití. Za kulturou jde jít například do Fora Karlín, které je od rezidence vzdáleno pár kroků. Kontakt s přírodou zprostředkovává nejen soukromá zahrada, ale také revitalizované parky v okolí. Sportovní vyžití si v těsné blízkosti najdou cyklisté, běžci i golfisté. Gurmety i gurmány nadchne výběr kaváren a restaurací s menu ze všech koutů světa. K unikátnímu geniu loci místa brzy přispěje také Negrelliho viadukt, druhý nejstarší most v Praze a v době svého vzniku také nejdelší kamenný most v Evropě. Po vzoru Vídně a dalších evropských metropolí v jeho obloucích vzniknou bistra, řemeslné dílny, galerie nebo ateliéry.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    24724
  • Adresa
    Pernerova, Praha 8, Karlín
  • Parkování
    Za příplatek
  • PENB
    B

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.