Celínka

Celínka je postava z románu Elišky Krásnohorské, rodiči vymodlená a opečovávaná dívka. Se stejnou péčí přistoupil investor ke stejnojmennému rezidenčnímu projektu v ulici Elišky Krásnohorské v samém srdci Josefova.

Představení:
Šestipatrový dům procházející kompletní rekonstrukci je zasazen mezi secesní domy se zdobnými fasádami. Oproti nim je Celínka modernější, navržena v raně funkcionalistickém stylu, který si zachová i po rekonstrukci. Při té se půdní prostor změní na velkorysý prosklený byt se dvěma terasami. Zajímavě členěná okna nabízejí ze všech bytů výhled na kostel sv. Ducha a na Španělskou synagogu, unikátní střešní terasa panoramaticky shlíží na věže Pařížské ulice a celou Prahu. Společnou chodbu a vstupní halu zdobí restaurované původní dlažby, kamenné stupně a schodišťové zábradlí. Nový výtah s designovým obložením poskytuje možnost přímého vstupu do bytových jednotek.

Jednotky:
Byty s nadstandardní výškou stropů mají balkony orientované do klidného dvora. Projekt nabídne pouze 8 exkluzivních bytových jednotek s parkováním a 2 obchodní prostory.

Pro kompletní informace o jednotkách si sjednejte schůzku v naší kanceláři.

Více informací o projektu Celínka.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    26758
  • Adresa
    Elišky Krásnohorské, Praha 1, Josefov
  • Parkování
    Ano
  • PENB
    G

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.