Přehled jednotek

Vily Dobřejovice

Bydlení, kde má každý člen rodiny dostatek prostoru. Zahrada, kde je místo na hry, relaxaci, záhonky a třeba i bazén. Klidná lokalita obklopená přírodou, cyklostezka přímo u domu. Projekt Vily Dobřejovice vzniká v těsné blízkosti Prahy, v obci s více než 700letou historií a bohatým komunitním životem a s kompletní občanskou vybaveností v blízkém okolí.

O projektu
Projekt 5 rodinných domů navazuje na původní rezidenční zástavbu. Nadčasové rodinné domy zaujmou na první pohled sedlovou střechou s velkými prosklenými plochami ve štítech nebo břidlicovými obklady. Domy budou umístěny tak, aby poskytovaly dostatek soukromí a výhledy do upravené zeleně. Interiéry budou plné světla, přízemí volně propojí interiér s exteriérem.

Domy
Každý dům bude mít plochu okolo 250 m2 a bude obklopen prostornou zahradou s výměrou přes 1000 m2. Součástí zahrady bude krytá terasa. Ke standardu vybavení bude patřit třívrstvá dřevěná podlaha, velkoplošná dlažba, povrch terasy z borovicového dřeva, hliníková okna, sanita Villeroy&Boch a Grohe, bezfalcové dveře Sapeli nebo centrální vysavač. Dvojgaráž bude mít přímý vstup do domu. Přízemí bude tvořit obytný prostor se vstupem na zahradní terasu, kam půjde vstoupit i z pracovny/hostinské ložnice. Dále zde bude spíž, prádelna, vstupní hala, zádveří, koupelna a šatna. V patře bude umístěna hlavní ložnice s koupelnou, další 3 ložnice (z toho 2 s vlastní terasou), 2 šatny, společná koupelna a galerie.

Lokalita
V místě je mateřská a základní škola, fotbalové a dětské hřiště, potraviny a knihovna. K prestižní Sunny Canadian International School je odsud 4 minuty jízdy autem. Příměstský autobus, který staví pár metrů od budoucích domů, jezdí 30 minut ke stanici metra linky C Opatov. Díky blízkosti dálnice D1 i Městského okruhu je místo skvěle dostupné i autem. Dominantou obce je zámek, který vznikl z bývalé tvrze. Okolí nabízí mnoho možností sportovního vyžití i relaxace v přírodě. Kousek je do rozlehlého Průhonického parku a Dendrologické zahrady. Sportovní vyžití poskytuje i sportovně-relaxační komplex Aquapalace v sousedních Čestlicích, kde jsou široké nákupní možnosti.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    30766
  • Adresa
    Okružní, Praha-východ, Dobřejovice
  • Parkování
    Dvojgaráž
  • PENB
    B

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.