Přehled jednotek

Developerský projekt

Nový developerský projekt umístěný v atraktivní lokalitě u petržalského břehu Dunaje nabízí moderní bydlení v blízkosti historického centra, zeleně Sadu Janka Krále, jakož i kompletní občanskou vybavenost v pěší dostupnosti. V naší nabídce najdete tři nejexkluzivnější byty – penthousy projektu s rozlehlými terasami a jedinečnými výhledy na Hrad, vyhlídkovou restauraci UFO či Katedrálu sv. Martina.

O projektu
Výborně řešený polyfunkční komplex na začátku Petržalky sestává z rezidenční a kancelářské budovy. Kancelářská budova se 7 nadzemními podlažími tvoří hranu bloku a zároveň slouží jako protihluková bariéra, čímž vzniká klidnější vnitroblok, do kterého je vsazena 18podlažní rezidenční budova. Ta nabízí udržitelné bydlení díky vegetačním bezúdržbovým střechám, které zachycují nečistoty a produkují kyslík, čímž zlepšují ovzduší a celkové mikroklima v lokalitě. Navíc je fasáda bytového domu s kompozitním obkladem provětrávaná, díky čemuž v létě odvádí nadbytečné teplo a snižuje tak nároky na chlazení. Součástí bytového domu bude exkluzivní vstupní hala s lobby s 24/7 recepcí a bezpečnostní službou.

Penthousy
V nejvyšších dvou podlažích novostavby se nacházejí výjimečné penthousy s neopakovatelnými výhledy. V naší nabídce najdete tři 4pokojové penthousy s velkorysými terasami. Penthousy jsou vybaveny okny Schüco se zvukotěsnými hliníkovými rámy a izolačním trojsklem s elektronicky ovladatelnými exteriérovými žaluziemi. Regulaci tepla zabezpečuje dvouzónový digitální termostat, který rozlišuje denní a noční zónu. Součástí je také podlahové topení, vytápění bytu zabezpečené fan-coil jednotkami, kamerové systémy či protipožární bezpečnostní vstupní dveře. Standard bytů zahrnuje podlahy, interiérové ​​dveře, obklady, dlažby, sanita pocházející od renomovaných výrobců Duravit, Geberit, Hansgrohe, Rako, Klassen (dokončení dle výběru klienta).

Lokalita
Poloha novostavby situované v první linii Petržalky zajišťuje rychlé spojení s blízkým centrem či klíčovými dopravními tepnami a cyklostezkami. Lokalita disponuje kompletní občanskou vybaveností – sousední administrativní budova Einpark Offices nabídne nákupní pasáž s obchody, restauracemi a kavárnami. V blízkosti jsou také mateřské i základní školy a gymnázia či obchodní centrum Aupark přístupné blízkým pěším mostem. Zastávka autobusů v těsné blízkosti před novostavbou. Příznivci aktivního trávení volného času ocení bezprostřední napojení na cyklostezky do Rakouska či Maďarska.

K bytům si lze zakoupit 4 parkovací stání v podzemní garáži o velikosti 17,5 m2. Cena parkovacího stání je 28 000 eur s DPH. Pro vlastníky je připravena i možnost osazení nabíječky elektromobilu u garážového stání.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    35631
  • Adresa
    Bratislava V, Petržalka
  • Parkování
    Ano
  • PENB
    A

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další developerské projekty v lokalitě Bratislavský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.