Přehled jednotek

BERLITA

Beroun, královské město s historickým jádrem a nádherným kopcovitým zalesněným okolím tvořeným dvěma přírodními parky – Českým Krasem a Křivoklátskem. Díky dálnici D5 je cesta do Prahy otázkou pár minut. V centru tohoto města, které v sobě kombinuje příjemnou maloměstskou atmosféru s moderní infrastrukturou, vzniká nejen pro rodiny s dětmi prémiový rezidenční projekt BERLITA s prostornými byty, lodžiemi, terasami a parkovacími místy. Byty budou připraveny k nastěhování v polovině r. 2022.

O projektu
Komplex utvoří dva propojené objekty o čtyřech kompaktních podlažích, na které naváže ustoupené páté. Projekt byl nazván BERLITA podle blízkého soutoku řek Berounky a Litavky. Vzniká v ulici Na Parkáně, přímo u hradeb, v bezprostřední blízkosti centra - doslova pár kroků od Husova náměstí. Nabízí celkem 61 jednotek, od ateliérů o výměře 40 m2 po penthausy s terasou a rozlohou 120 m2. K dispozici bude 72 krytých parkovacích a 28 venkovních míst i nabíjecí stanice pro elektromobily.

Byty:
Na výběr je ze 4 ateliérů 1+kk, 24 bytů 2+kk, devíti 3+kk a 24 jednotek 4+kk s detailně promyšlenými dispozicemi. Své vysněné bydlení zde tedy najdou jednotlivci, páry i rodiny s dětmi. Některá okna, balkony a lodžie budou směřovat do parčíku u řeky, jiná poskytnou výhledy na okolní zalesněné kopce. Ke standardu vybavení bude patřit dřevěná podlaha u bytů v nejvyšším podlaží, plovoucí laminátová podlaha u ostatních bytů, rekuperační jednotka pro přísun čistého vzduchu ve všech jednotkách, velkoformátová plastová šestikomorová okna s izolačním trojsklem, zvýšenou protihlukovou izolací a přípravou na předokenní žaluzie, protipožární bezpečnostní vstupní dveře (tř. 4), domovní videotelefon a příprava na kuchyňskou linku. Rozvod tepla bude centrální. Ke každé jednotce půjde přikoupit kryté či venkovní parkovací stání. V plánu je revitalizace přilehlého okolí, čímž komplex obklopí upravená zeleň.

Lokalita:
Projekt nabízí bydlení v příjemném prostředí u městských hradeb, v klidné ulici směřující na nábřeží. V bezprostředním okolí máte kavárny, restaurace, obchody a také mnoho příležitostí ke sportu: cyklostezky, zimní stadion, aquapark, krytý bazén, posilovnu i sportovní areál s fotbalovým stadionem, tenisovou halou, squashem, bowlingem, spinningem a dalšími aktivitami. V pohodlném dosahu jsou školy od mateřských po střední, obchody včetně supermarketu, Husovo náměstí s tradičními trhy, lékárna a další služby. Autobusová zastávka i vlakové nádraží, kde staví spoje do Prahy, jsou 9 minut chůze od domu. Město je ze všech stran obklopeno kopci a lesy, nedaleko centra se nachází zalesněná Městská hora s rozhlednou, příjemnou procházku si můžete udělat mezi Pražskou a Plzeňskou bránou. Mezi oblíbené výletní cíle patří hrad Karlštejn, Koněpruské jeskyně nebo okolí zatopeného lomu Amerika. Díky strategickému umístění na dálnici D5 trvá cesta autem do metropole pouhých pár minut, do Plzně cca 45 minut a na hranici s Německem necelou hodinu a půl.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    37269
  • Adresa
    Na Parkáně, Beroun, Beroun-Město
  • PENB
    B

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.