Přehled jednotek

BARRANDEZ-VOUS

Projekt Barrandez-vous zasazený do tradiční čtvrti s rychlým dosahem centra vznikl jako nadčasový rezidenční celek dvou budov s množstvím zeleně a velkoformátovými okny. Název projektu spojuje jméno lokality a francouzský výraz pro romantické schůzky, k nimž vybízí vlastní park z dílny renomovaného atelieru Flera. 

O projektu
Prostor mezi dvěma organicky tvarovanými budovami vyplňuje park se stromy, květinami a okrasnými travinami navržený zahradním atelierem Flera, k využití zde bude kavárna, zídky k posezení, relaxační zákoutí i běžecká trasa. V projektu je celkem 169 vzdušných a světlých bytových jednotek od 1+kk do 4+kk. Některé disponují vlastní zahrádkou, lodžií nebo zelenou střešní terasou.

Byty 
Jednotky s výměrou od cca 30 m2 až po 126 m2 jsou dokončeny ve vyšším standardu zahrnujícím velkoplošná okna, dřevěnou třívrstvou podlahu, povrch teras s dřevěným podlahovým roštem, velkoformátové obklady, designovou sanitu od předních výrobců, bezpečnostní vstupní dveře. Desková topná tělesa kombinovaná s podlahovými konvektory jsou napojena na dálkové vytápění. Garážové stání a sklep lze přikoupit za příplatek. 

Lokalita 
Významnou prvorepublikovou vilovou čtvrť doplnily v 80. letech 20. století velké bytové domy, díky nimž zde byla vytvořena plnohodnotná infrastruktura. V bezprostřední blízkosti projektu fungují mateřské a základní školy, supermarkety, pošta, drogerie, restaurace, poliklinika, lékárny nebo bankomaty. Místo je dobře přístupné, leží cca 15 minut od stanice metra Smíchovské nádraží, má přímé tramvajové spojení do centra a snadný nájezd na Pražský okruh. Čtvrť obklopují rozlehlé přírodní parky s mnoha přírodními památkami – Prokopské a Dalejské údolí z jedné strany a Radotínsko-Chuchelský háj z druhé.

Pro kompletní přehled jednotek kontaktujete naši kancelář.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    37718
  • Adresa
    Kurandové, Praha 5, Barrandov
  • Parkování
    Parkování za příplatek
  • PENB
    B

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další developerské projekty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.