Přehled jednotek

Apartmány Bramberk

Apartmány vytvořené na míru těm nejvyšším nárokům. Pro 10 zájemců je připraven privátní kousek světa v horách, o nějž není potřeba se starat. V nadmořské výšce 1 000 metrů nad mořem, v jednom z nejvýznamnějších českých horských středisek, Peci pod Sněžkou, jen 200 metrů od vleku Hnědý Vrch. Zahájení stavebních prací 8/2020, dokončení Q2/2024.

O projektu
Komorní projekt Apartmány Bramberk určený pro náročné klienty vzniká přestavbou architektonicky významného rekreačního střediska Státní banky československé ze 70. let 20. století od architekta Vladimíra Vokatého, spoluautora O2 arény. Budova se 2 výtahy nabídne 10 privátních apartmánů, 6 studií určených ke komerčnímu využití, moderní lounge s kuchyňkou i samoobslužným barem, wellness s 15 metrů dlouhým bazénem a vířivkou, odpočívárnu nebo prosluněnou vyhřívanou terasu. K zázemí patří také lyžárna a kolárna. Kompletní servis (dovoz, nákupy, zajištění palivového dřeva, skipasu atd.) zajistí majitelům správce.

Apartmány

Nabízené apartmány jsou o ploše od 113 do 155 m2. Všechny mají jižně orientovanou vyhřívanou terasu, mezonetové jednotky dokonce dvě. Každý z apartmánů má obývací pokoj, kuchyni s jídelnou, 2 až 3 ložnice, koupelnu a místnost s přípravou na infrasaunu. Interiéry s nádechem neokázalého luxusu budou charakterizovat přírodní barvy v tlumených tónech. Standard zahrnuje klimatizaci s funkcí topení, třívrstvé dubové podlahy s možností volby ze 3 barev, velkoplošná hliníková okna a dveře na lodžii s izolačními trojskly, vstupní dřevěné dveře s bezpečnostním zámkem, protipožární ochranou a hydraulickým zavíračem, videotelefon, sanitu Villeroy & Boch a Kaldewei a krbová kamna (výběr ze 3 typů). Dle přání klienta lze vytvořit interiér na míru společností Konsepti. Ke každému apartmánu navíc přísluší 1 parkovací stání: 1 u apartmánu a 1 garážové stání k dokoupení přímo v Peci pod Sněžkou v hotelu Javor, kde lze zaparkovat nejen přes den při sportu, ale i večer při návštěvě některé ze zdejších restaurací.


Lokalita

Součástí projektu jsou rozsáhlé pozemky s kvetoucími loukami u Krkonošského národního parku, garantující ochranu před výstavbou v bezprostřední blízkosti. Díky poloze pouhých 200 metrů od vleku Hnědý Vrch je možné vyrazit na sjezdovku přímo z lyžárny, druhý vlek Javor je pak vzdálen jen 1 km. V pohodlném dosahu je také centrum střediska s bohatou nabídkou služeb, od domu je možné se napojit na turistické trasy a podnikat pěší túry včetně výšlapu na Sněžku. Cesta z Prahy až do apartmánu zabere okolo 135 minut, z Hradce Králové méně než 90 minut.

Pro více informací o projektu navštivte webovou stránku www.apartmanybramberk.cz.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    39274
  • Adresa
    Pec pod Sněžkou, Trutnov
  • Parkování
    ANO
  • PENB
    G

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další developerské projekty v lokalitě Královéhradecký kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.