Přehled jednotek

Přístav

Přístav je místo představující bezpečí. Kde může člověk spočinout, než se vypraví za dalším dobrodružstvím. Statický bod, okolo nějž plyne voda. Každý ze 14 domů v projektu u Orlické přehrady přesně takové místo nabídne. Místo, kde je možné odpočívat od ruchu města. Necelou hodinu jízdy od metropole. S vůní dřeva a výhledem na třpytící se hladinu. V prvotřídním designu z pera proslulého amerického architekta Jamese Cutlera. 

O projektu

Komorní komplex se bude skládat ze 14 typových domů citlivě zasazených do prosluněné stráně svažující se ke břehu přehrady. Husté lesy obklopující pozemek zaručují dokonalé soukromí. Respekt k přírodě potvrzuje udržitelný přístup k celé stavbě. Materiály byly zvoleny tak, aby každý dům přirozeně stárnul, roky mu budou přidávat na unikátnosti a kráse. Dřevo získá patinu, postupně se bude zvětšovat kontrast mezi jemnými a hrubými povrchy. Namísto klimatizace zajistí optimální teplotu zapuštění stavby do svahu, k příjemnému ovzduší přispějí i zelené střechy. Jihovýchodně orientovaná okna od podlahy ke stropu s rámy z modřínu bude možné zastínit dřevěnými roletami, které nezabrání přístupu měkkého denního světla.

Domy
Dispozice dvoupodlažních domů s podlahovou plochou okolo 140 m2 je 3+1 nebo 4+1, s důmyslně oddělenou denní a klidovou zónou. Každý dům bude mít 2 koupelny, podlahy budou z masivního dřeva Douglasky, stropy ze surového betonu. Pro každou jednotku bude připraveno 1 parkovací stání ve vlastní garáži, umístěné v horní úrovni objektu, a 1 místo pro loď u soukromého mola.

Lokalita
V Čechách naprosto ojedinělá lokalita na břehu největší přehrady na Vltavské kaskádě. V létě nabízí možnost jachtaření, surfování, koupání i rybaření, v zimě jedinečný zážitek z bruslení na ohromné ploše s krásnými výhledy. Okolí tvoří téměř nedotčená příroda Benešovské pahorkatiny, středočeský ráz krajiny zde přechází do Jihočeského kraje, přitom cesta z Prahy nezabere více než hodinu. Doba jízdy se ještě zkrátí po dokončení dálnice D3, která ukrátí čas a zároveň se této unikátní lokalitě obloukem vyhne. Jako důkaz čistoty a klidu zdejší krajiny může sloužit přítomnost největšího českého dravce orla mořského. Pohled na jeho majestátnost umožní vytěsnit z hlavy všechny starosti všedního dne.

Pro více informací o projektu navštivte webovou stránku www.pristav.cz.

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2
  • Půdorys 3
  • Půdorys 4
  • Půdorys 5

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    40792
  • Adresa
    Orlická přehrada, Příbram, Milešov
  • Parkování
    Ano
  • PENB
    C

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další developerské projekty v lokalitě Středočeský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.