Přehled jednotek

Šlikova 16

Prémiový komorní projekt Šlikova 16 s deseti vzdušnými byty s terasami či dvěma privátními předzahrádkami právě vznikl díky kompletní a zároveň citlivé rekonstrukci historického bytového domu v malebné čtvrti Praha 6 – Břevnov, vyznačující se uvolněnou atmosférou i jistou dávkou noblesy. 

O projektu
Zadání na zvelebení domu z počátku 20. století se ujali architekti ze studia BY architects. S úctou přistoupili k původním řemeslným prvkům, kterým renovace navrátila původní krásu, s odvahou se pustili do jejich sladění se současnými materiály, barvami i moderními postupy. Směrem do ulice si budova zachovává svůj historický ráz, zatímco ve vnitrobloku se dům otevírá a dává volný průchod dennímu světlu pomocí velkoplošných oken bez parapetů. Repasované historické kamenné schodiště doplňuje moderní výtah.

Byty

10 bytů o velikosti 2+kk a 3+kk zaručuje projektu komorní charakter, na každé podlaží připadají pouze 2 jednotky. Jejich výměry se pohybují mezi 45 m2 až 80 m2. Oba byty v nejnižším podlaží mají vlastní zahradu, všechny další větší či menší terasu. K vysokému standardu v interiérech patří dubové parketové podlahy skládané do stromečkového vzoru, designové hexagonové obklady WOW, značková sanita, bezpečnostní dřevěné kazetové vstupní dveře, interiérové dveře dvoukřídlé kazetové a plné bezfalcové, všechny s mosaznými klikami a magnetickými zámky. Okna jsou dřevěná s izolačním trojsklem, povrch teras z modřínového dřeva. K větším bytům přísluší komora.

Lokalita

Magické místo Prahy 6 v těsném sousedství městské památkové zóny Tejnka a v blízkosti Hradčan. V bezprostřední blízkosti funguje spousta kaváren a restaurací, supermarket i farmářské obchody, státní i soukromé školy a školky a také četná sportoviště. Daleko není do parku Ladronka, Velké strahovské zahrady, Petřínských sadů ani do obory Hvězda. Cesta do centra trvá tramvají z blízké zastávky cca 15 minut, za necelých 10 minut je možné dojet ke stanici metra Hradčanská, autem se lze snadno napojit na Městský i Pražský okruh a během 20 minut dojet na letiště.

Pro další informace navštivte webové stránky projektu www.slikova16.cz.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    42356
  • Adresa
    Šlikova, Praha 6, Břevnov
  • PENB
    E

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další developerské projekty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.