Historický objekt

Nevšední příležitost představuje prodej tohoto soukromého historického sídla v jedné z nejvýznamnějších vinařských oblastí na světě – Bordeaux. Historie tohoto zámečku sahá až do roku 1545, celkově zrekonstruován byl v roce 1992 a dodnes je pečlivě udržován. Objekt nabídne přibližně 700 m2 užitné plochy s 8 kompletně vybavenými ložnicemi a ohromující park o 1,7 ha.

Hlavní podlaží (300 m2) zahrnuje prostornou vstupní halu s velkolepým kamenným schodištěm, kuchyni, jídelnu, jídelnu Ludvíka XVI, salonek Ludvíka XV, zimní salon s kamenným krbem, dřevem obloženou knihovnu, dále toaletu a prádelnu. V patře najdete 4 velké ložnice – všechny s en-suite koupelnami, ve druhém patře pak další 4 ložnice se sdílenou koupelnou. Dále je zde k dispozici bar, relaxační zóna s televizí a dostatečné úložné prostory. Elegantní sídlo zahrnuje dekorativní prvky jako je dřevěné obložení, přírodní kámen a vynikající řemeslné zpracování patrné napříč nemovitostí.

Renovované kamenné hospodářské budovy (s plochou dohromady přes 1 000 m2) poskytují skladové prostory (zahradní technika, kola atd.), dílny nebo garážové parkování. Jedna z budov byla přestavěna na garsonku s vlastním sociálním zařízením. Mimo hospodářské budovy je zde také vinný sklep – ideální pro degustaci, skladování i výrobu sudového vína.
Součástí je také sofistikovaný kamerový systém s ovládáním přes mobilní telefon (zahrnující vstupní bránu) a účinný klimatizační systém poskytující teplý i studený vzduch.

Sídlo je zasazeno do okouzlující vesnice s nedalekým kanálem a nabízí tak výborné možnosti pro cyklistiku, jogging nebo procházky. Pár kilometrů opodál se nachází městečko s trhy, obchody, restauracemi a dalšími službami.

Sídlo cca 700 m2, pozemky 1,7 ha, hospodářské budovy přes 1 000 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    27477
  • Prodejní cena
    Není k dispozici
  • Užitná plocha
    700 m²
  • Pozemek
    1 700 m²
  • Parkování
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.