Historický objekt

Bordeauxský zámek z konce 19. století umístěný v parku o rozloze 4 hektarů, byl inspirován palladiánskou architekturou. Udržované čtyřpodlažní sídlo, nacházející se ve světovém vinařském městě je obklopeno vinicemi ze tří stran a je spojován s rodinou Oberkampf (světový výrobce slavné dekorativní látky "Toile de Jouy").

Zámek se může pochlubit velkými, elegantními společnými prostory, vybízejícími k zábavě a pořádání společenských událostí. Dále je zde rozsáhlé kamenné schodiště, 10 hlavních ložnic s en-suite koupelnami, TV a relaxační zónou. Součástí některých ložnic jsou šatny, parketové podlahy a vlastní terasa. Hlavní ložnice je propojena se salonkem a patří k ní 2 koupelny, šatna a krb. Další součástí je velká kuchyně vybavená pro catering, kanceláře, ložnice pro personál, domácí kino, bar ve viktoriánském stylu, hudební místnost a vinný sklípek první třídy. Dále se zde nachází velký vyhřívaný bazén se slanou vodou a zahradním domkem s kuchyní, toaletou a sprchou, to vše doplňuje baječný životní styl Bordeaux.

Tento unikátní zámek je dokonalou kombinací vznešenosti a moderního komfortu, vybavený jedinečnými kusy výtvarného umění a tapiserií. Další součástí je automatické zavlažování, ústřední topení, nejmodernější bezpečnostní systém, skryté trezory, garáž a kryté parkoviště pro tři vozidla.

Zámek se nachází na okraji Bordeaux v klidném prostředí venkova se snadnou dostupností do města. Letiště Bordeaux je vzdáleno 15 min a pobřeží Atlantiku s ohromujícími plážemi a klidnou vesnicí Cap Ferret je vzdáleno 30 km od panského sídla.

Zámecký obytný prostor 1100 m2, pozemky 4 hektary.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    27479
  • Prodejní cena
    Není k dispozici
  • Užitná plocha
    1 100 m²
  • Pozemek
    4 000 m²
  • Parkování
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.