Zámeček

Kompletně zrenovovaný reprezentativní zámeček z roku 1905 je situován přímo v biodiverzním přírodním parku chráněného území Malých Karpat. Unikátní interiér zámku s vybavením od prestižní italské značky Versace disponuje také smart home automatizovanými systémy. Budova nabízí panoramatické výhledy na okolní zeleň na pozemku o velikosti více než 63 arů. Objekt byl zkolaudován v roce 2018.

V zámečku je celkem 12 pokojů, z toho 7 ložnic se 7 koupelnami s interiérovými designovými prvky značky Versace. Budova má střešní terasu a vinný sklep. Na pozemku stojí další budovy: konferenční centrum s kapacitou 40 osob, dům pro personál, garáže pro 4 auta s přípravou na nabíjení elektromobilů. Objekt konferenčního centra je vybaven krytým bazénem, ​​golfovým simulátorem PGA Tour a taneční sálem.

Vstupní úroveň zámku tvoří ložnice, koupelna, 2 šatny, vstupní hala s jídelní částí a vstupem na terasu, kompletně vybavená kuchyň, obývací pokoj, jakož i místnost pro uklízečku a fitness studio v proskleném výklenku.
V 1. patře je umístěna pracovna s knihovnou, zen chodba vedoucí do druhé ložnice s balkonem a vlastní obývacím pokojem s en-suite koupelnou. Dále tu je hlavní ložnice se šatnou a koupelnou se solitérní vanou i walk-in sprchovým koutem. 2. patro tvoří 3 ložnice s en-suite koupelnami a další ložnice s vestavěnými skříněmi. Nachází se zde také tajná místnost.
Samostatně stojící dům s konferenční místností, vnitřním bazénem a tanečním sálem disponuje ložnicí s en-suite koupelnou.

Vybavení zahrnuje interiérové ​​designové prvky značky Versace Home Design, dřevěná eurookna, podlahové vytápění, solární panely, štukové stropy, tapety na stěnách, krb, křišťálové lustry, schodišťový lustr z optických vláken, zabudované kuchyňské spotřebiče značky Siemens, projektor a audio systém, v exteriéru kamerový sytém, automatické závlahy, studnu a fontánu. Možnost parkování na pozemku pro 36 aut. Na pozemku je vybudována předpříprava na venkovní bazén a solnou jeskyni s oddychovou zónou.

Zámeček má strategickou polohu – je vzdálen pouhých 25 km od Bratislavy. Na českou i rakouskou dálnici se autem dostanete za necelou hodinu. Klidné prostředí plné zeleně se soukromým parkem dělá z objektu výjimečně reprezentativní místo na rezidenční, ale i podnikatelské účely. Atraktivní vinařské oblasti v Pezinku a Modre jsou od zámečku vzdáleny jen pár minut jízdy autem.

Zastavěná plocha 1 288 m2, pozemek 6 337 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    37073
  • Prodejní cena
    Cena na vyžádání
  • Užitná plocha
    870 m²
  • Zastavěná plocha
    1 288 m²
  • Pozemek
    6 337 m²
  • Parkování
    Parkování pro 40 aut
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další historické objekty v lokalitě Bratislavský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.