Kancelářské prostory

Stylový, historicky cenný a pečlivě zrekonstruovaný komerční objekt s bezproblémovým parkováním stojí na jihovýchodním okraji Prahy, v místě perfektně dostupném autem i MHD.

Výrazná, dobře viditelná budova v současnosti slouží jako vinotéka s bohatou nabídkou vín z celého světa. Je vhodná pro soukromé i firemní akce. V přízemí je umístěna prodejna, skladovací prostory, kancelář a toaleta. Patro, kde jsou uskladněna vína, nabízí příjemné posezení pro cca 20 osob. O úroveň výše je rozsáhlý půdní prostor.

Bývalý špýchar
(sýpka) s bohatě tvarovanou a profilovanou římsou pochází z 2. poloviny 18. století a tvoří pozůstatky někdejšího poplužního dvora, vzniklého zřejmě na místě původní tvrze. V roce 2010–2011 proběhla kompletní rekonstrukce, respektující původní vzhled špýcharu a přilehlé brány. Parkování personálu a dodavatelů na dvoře, před budovou je parkoviště se 7 místy pro zákazníky.

Historickou budovu obklopují převážně rezidenční novostavby. Místo je snadno dostupné díky nedalekému sjezdu z dálnice D1, téměř u provozovny staví také autobus MHD zajišťující spojení s blízkou stanicí metra Háje.

Zastavěná plocha 230 m2, pozemek 644 m2. Kolaudováno jako budova pro obchod.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    32287
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Plocha k dispozici
    358 m²
  • Parkování
    Parkoviště před budovou
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.