Kancelářské prostory

Klimatizovaná nebytová jednotka je umístěna v 1. podzemním podlaží rezidence citlivě vytvořené v historickém domě. Noblesní budova stojí v ulici v samém centru metropole nedaleko stanic metra Národní třída či Karlovo náměstí a u tramvajové zastávky.

Jednotka je kolaudována jako kancelář, tvoří ji 3 menší kanceláře a jedna zasedací místnost, průchozí kuchyňka a toaleta.

Součástí vybavení je klimatizace, dlažba, původní repasované obložkové kazetové dveře. Vytápění vlastním plynovým kotlem. Potenciální možnost vybudování anglického dvorku. V domě je výtah.

V bezprostřední blízkosti funguje množství restaurací a kaváren, nedaleko je obchodní pasáž Quadrio. Místo je perfektně dostupné, v krátké docházkové vzdálenosti je stanice metra a zastávka tramvají Národní třída i tramvajová zastávka. Lokalitu zpříjemňuje zeleň na blízkém Slovanském nebo Střeleckém ostrově.

Interiér 74,4 m2, budoucí anglický dvorek 7,51 m2, výměra dle Prohlášení vlastníka 73,20 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    39069
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    2 596 Kč měsíčně
  • Plocha k dispozici
    73 m²
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.