Kancelářské prostory

Kancelář umístěná v přízemí rezidence citlivě vytvořené v historickém domě. Noblesní budova stojí v klidné jednosměrné ulici v samém centru metropole nedaleko stanic metra Národní třída a Karlovo náměstí či tramvajové zastávky.

Nebytový prostor orientovaný do ulice i tichého vnitrobloku je tvořen dvěma většími kancelářemi a jednou menší místností, průchozí kuchyňkou, koupelnou a samostatnou toaletou.

Podlahy jsou dřevěné, okna dřevěná špaletová, obložkové kazetové dveře jsou původní repasované. Vytápění vlastním plynovým kotlem. K jednotce přísluší sklepní kóje.

V bezprostřední blízkosti funguje množství restaurací a kaváren, blízko je obchodní pasáž Quadrio. Místo je perfektně dostupné, v krátké docházkové vzdálenosti je stanice metra a zastávka tramvají Národní třída i tramvajová zastávka Myslíkova či Novoměstská radnice. Lokalitu zpříjemňuje zeleň na blízkém Slovanském nebo Střeleckém ostrově.

Interiér 89,4 m2, sklepní kóje 1,82 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    39073
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    2 255 Kč měsíčně
  • Plocha k dispozici
    89 m²
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.