Obchodní prostory, 1. NP, č. 1

Obchodní prostor v rezidenci Celínka se nachází kousek od Pařížské ulice a v těsné blízkosti turisty oblíbené Španělské synagogy a hotelu InterContinental. Patrový prostor s velkými výlohami a vstupem přímo z ulice je ideální pro prodej umění nebo zboží s nádechem luxusu: designového oblečení či šperků, hodinek nebo třeba šampaňského a kvalitních vín.

Obchodní prostory tvoří patrová prodejní plocha. Do prodejny se vstupuje v přízemí rovnou z ulice. Schody do dolního patra vedou z prodejní plochy. Ve spodním patře je další prodejní prostor, za nímž se nachází sklad, toaleta s umyvadlem a příprava na kuchyňku. Jedna toaleta je umístěna také v přízemí.

Prostory jsou nabízeny ve stavu white walls, jsou tedy připraveny pro dokončení finálních povrchů, jako jsou podlahy, obklady a další zařizovací předměty. Citlivá rekonstrukce raně funkcionalistického domu po vedením architektky Barbory Škorpilové zachovala původní prvky, které lze spatřit na výlohách a vstupních dveřích. Architektka je připravena pomoci i s dokončením nabízené jednotky.

Obchodní jednotka nabízí veliký potenciál, jehož devizou je kromě působivého interiéru také skvělá lokalita: pár metrů od Pařížské ulice, několik kroků od hotelu InterContinental, v dosahu veškerých turistických cílů Josefova, pražského Židovského Města. Obchod se může stát například butikem a doplnit módní návrhářky v Dlouhé třídě a jejím těsném okolí (Timoure et Group, Kláru Nademlýnskou, Beátu Rajskou nebo Natali Ruden). Může také nabídnout zboží těm, kteří hledají luxusní suvenýr nebo hodnotnou vzpomínku na návštěvu Prahy. Jednotka nemá vzduchotechniku a není tedy určena pro gastronomické služby.

Celková výměra 94,8 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    26645
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Celková plocha
    95 m²
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.