Obchodní prostory

Dvoupodlažní komerční prostor s gastroprovozem v samém centru Prahy je strategicky umístěn nedaleko Národní třídy a Václavského náměstí, v blízkosti stanic metra i zastávek tramvají. Prostor se nachází v 1. nadzemním a 1. podzemním podlaží zrekonstruovaného secesního domu a představuje zajímavou investiční příležitost:

- aktuální výnos přes 5 % p.a.

- dlouhodobý spolehlivý nájemce

- možnost prodloužení nájemní smlouvy

- unikátní průchozí místo a nadstandardně zrekonstruované prostory.

Za vstupem přímo z ulice se nachází místnost s vysokým stropem a velkými okny, dále je zde místnost sloužící jako kuchyň, technické zázemí, toalety, chodba a dvorek. Ve sklepním prostoru je umístěna vstupní hala, kuchyňka, vestavěný chlazený regál s humidorem na doutníky, toaleta, salónek vybavený výkonným systémem rekuperace vzduchu a technická místnost. Podzemní patro a přízemí jsou klimatizované, mají dřevěné podlahy, cihlové zdi a jsou propojeny pohodlným schodištěm.

Nemovitost je výjimečná díky své poloze v Praze 1 – Novém Městě nedaleko Františkánské zahrady. V blízkosti se nachází divadlo U Kalicha, mnoho hotelů a kancelářských budov. Místo je dobře viditelné a nachází se v rychlém pěším dosahu od přestupní stanice linek metra B a A Můstek, stanice linky B Národní třída a několika zastávek tramvají.

Celková plocha 183,2 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    32667
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Celková plocha
    183 m²
  • PENB
    D
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.