Obchodní prostory

Obchodní prostory se vstupem z ulice v přízemí novostavby bytového komplexu na Praze 6.

Čtvercová komerční plocha
s proskleným vstupem z ulice disponuje dvěma vstupy do zázemí. V jedné z přilehlých místností je skladovací prostor a samostatná toaleta, ve druhé úklidová místnost a kuchyňský kout.

V prostorách je dlažba, prosklené plochy jsou vybaveny bezpečnostní fólií a žaluziemi. Vytápění je zajištěno centrálně. Prostor je vybaven kuchyňskou linkou a ozvučením (není zahrnuto v ceně), rozvody počítačové sítě, alarm a napojení na pult centrální ochrany.

Budova se nachází v obytné zóně lokality Podbaba s dobrou dopravní dostupností a poměrně vysokou hustotou obyvatelstva, což je ideální prostor pro podnikání, zejména v oblasti obchodu či služeb. V okolí je i několik penzionů, supermarket, stadion Dukla Praha a 5 minut chůze je zastávka MHD.

Možnost odpočtu 21% DPH.

Podlahová plocha 63 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    37077
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    2 600 Kč měsíčně
  • Celková plocha
    63 m²
  • PENB
    B
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.