Obchodní prostory

Nabídka nebytových prostor s velkým sklepením a přístupem na společnou terasu v secesním rohovém domě na atraktivním a dobře přístupném i viditelném místě u Janáčkova nábřeží nedaleko pěší zóny na Andělu.

Část prostor (vhodná například jako prodejna) o velikosti 82,2 m2 se nachází v přízemí a má přímý vstup z ulice. Druhou částí je dílna (63,40 m2) v 1. podzemním podlaží. K této ploše dále náleží sklepní prostory (2,4 m2 a 9 m2) v 1. podzemním podlaží a sklepní prostor velký 210 m2 ve 2. podzemním podlaží. Majitelé mají přístup na společnou terasu orientovanou do vnitrobloku.

Prostory jsou vhodné pro restauraci, kavárnu nebo klub, ale také například artové kino. Dříve byla část prostor využívána jako kostymérna. Součástí vybavení je nová vzduchotechnika, plynový kotel a 2 toalety.

Dům stojí u hlavní ulice, na trase vedoucí z centra na Smíchov, 5 minut chůze od tramvajové zastávky. Místo je v docházkové vzdálenosti od smíchovského centra na Andělu i od Malé Strany. V okolí fungují restaurace, bistra a kavárny i pošta a další úřady.

Celková plocha 367 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    41248
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Celková plocha
    367 m²
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.