Pozemek

Atraktivní pozemek s nádherným výhledem a velkou kvetoucí zahradou je situovaný v oblíbené části starého Barrandova, v klidné a zelené vilové čtvrti, na níž navazuje přírodní památka Barrandovské skály a rozlehlý Chuchelský háj.

Na pozemku se nachází třípodlažní vila vhodná ke kompletní rekonstrukci, případně demolici. Vnitřní dispozice domu tvoří obývací pokoj, samostatná kuchyně, jídelna, 5 ložnic, 4 koupelny, 4 toalety a technické zázemí. Využít lze také terasu a dva balkony, z nichž se nabízí výhled na panorama Prahy 4. Investičně zajímavá nemovitost z pohledu budoucí možné výstavby moderního bydlení.

Architekt Vladimír Grégr společně s Maxem Urbanem vytvořil urbanistický plán tehdy nově vznikající rezidenční čtvrti pro Václava Havla staršího, která se později stala prestižní lokalitou pražské smetánky. V romantickém prostředí barrandovských skal vznikla kompletní infrastruktura včetně vilové osady, luxusní restaurace Terasy Barrandov, plaveckého stadionu ČPK a konečně i filmových ateliérů společnosti AB. Barrandov je přehlídkou vil od čistého bílého funkcionalismu až po romantické stavby ve stylu hollywoodských haciend.

Užitná plocha stávající vily 350 m2, zastavěná plocha 108 m2, zahrada 963 m2, pozemek 1 071 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    25512
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Celková plocha
    1 071 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.