Pozemek

Jemný šum borovic, zpěv ptáků, dokonalý klid a naprosté soukromí. K veškeré občanské vybavenosti je to přitom 2 minuty jízdy autem, do centra Prahy necelou půlhodinu. Pozemek o velikosti přes 2 tisíce metrů uprostřed lesa v krásné krajině Josefa Lady je ideální pro pro rekreační využití.

Zcela samostatný pozemek tvoří rovinatá travnatá plocha, za ní zalesněná stráň. Nyní se zde nachází 6 patrových chatek a budova s toaletami. Pozemek je na katastru nemovitostí vedený jako zastavěná plocha a nádvoří. Součástí prodeje je studie na rodinný dům (stavební povolení zatím není). Na pozemku je přívod elektřiny, voda z vlastní studny s vrtem cca 100 metrů a vodárnou. Pohodlná lesní cesta vede až k pozemku.

V obci vzdálené jen několik set metrů fungují potraviny, pošta, mateřská a základní škola, praktický lékař, lékárna, jsou zde tenisové kurty, zimní stadion nebo restaurace a pivovar. Malebná kopcovitá krajina s lesy, loukami a rybníky v přírodním parku Velkopopovicko je jednou z nejpůvodnějších a nejzachovalejších lokalit východního okraje Prahy, který je vzdálen pouhých 10 minut jízdy autem. Spojení s hlavním městem zajišťují také příměstské autobusy nebo vlaky z nedalekých Stránčic.

Celková plocha 2 257 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    26761
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Celková plocha
    2 257 m²
  • Typ pozemku
    Ostatní
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.