Pozemek

Jižní svažitý pozemek o výměře 1 295 m2 s úžasným výhledem do Šáreckého údolí, se stavebním povolením a projektem renomovaných architektů Martina Kareše a Roberta Raise na unikátní nízkoenergetickou vilu ve funkcionalistickém stylu. Lokalita umožní komfortní bydlení s rychlou dostupností jak do centra města, tak na letiště.

Pozemek situovaný na kraji oblíbené vilové čtvrti Prahy 6 - Dejvice v příjemné lokalitě přírodního parku Šárka-Lysolaje poskytuje absolutní klid, čistý vzduch a dostatek soukromí a zároveň snadnou dostupnost všech služeb. Blízké autobusové spoje ke stanicím metra A Bořislavka nebo Dejvická. Okolí protkané cyklistickými i turistickými trasami nabízí dostatek příležitostí ke sportu i relaxaci. Na pozemek je zavedena přípojka elektřiny, vody a kanalizace a až k němu vede asfaltová příjezdová komunikace.

Projekt počítá s návrhem vily, jejíž dispozici bude v přízemí tvořit prostorný obývací pokoj s kuchyní, jídelnou a velkoformátovými posuvnými okny na krytou zahradní terasu, relaxační zóna se saunou, pracovna/pokoj pro hosty, koupelna, šatna a centrální hala. Součástí prvního patra je hlavní ložnice s en-suite koupelnou a šatnou, 2 ložnice, další koupelna, samostatná toaleta a galerie se vstupem na terasu. Suterén poskytne prostor pro domácí kino, komoru, technickou místnost a garáž pro 3 vozy.

Vila je v souladu se současnými trendy navržena jako nízkoenergetický dům s výtahem, s minimálními provozními náklady a šetrný k životnímu prostředí. Návrh počítá s tepelným čerpadlem, podlahovým topením a kontrolovaným větráním pomocí rekuperace tepla. V případě zájmu je možné zabezpečit i výstavbu vily na klíč.

Pozemek 1 295 m2.

Projekt novostavby: užitná plocha 334 m2, zastavěná plocha 150 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2
  • Půdorys 3

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    28673
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Celková plocha
    1 295 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.