Pozemek

Ostrovy Cayonetas představují neopakovatelnou příležitost vlastnit kousek ráje na zemi. Trio tichomořských ostrovů s téměř 730 hektary nádherné tropické přírody leží nedaleko panamského pobřeží v Pacifiku.

Bujná zelená krajina je jedním z mála míst na Zemi, na kterém můžete v přímém přenosu sledovat zlomové fáze evoluce naší planety. Mimo to je všech 50 pláží domovem pro hnízdící mořské želvy, což z ostrovů činí ráj pro milovníky přírody. Tento kousek země, který je připraven stát se ohniskem vědy a ochranářství přírody, nabízí budoucímu kupci okamžitý status globálního hráče na světové scéně.

Nemovitost je prodávána realitní kanceláří Hilton & Hyland a Panama Premier Estates, agentem je Trista Rullan.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    29742
  • Prodejní cena
    Není k dispozici
  • Celková plocha
    7 284 342 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.