Pozemek

Přímo naproti malebné vesnici Governor's Harbour leží French Leave Beach - nejlépe utajená pláž na ostrově Eleuthera na Bahamách, s širokým úsekem růžového písku a křišťálově čisté vody.

V šedesátých letech minulého století byla tato oblíbená lokalita domovem prvního French Leave Hotelu který byl během 70. let přeměněn na Club Med resort, uznávané luxusní letovisko pro vysoce nadstandardní dovolené s exkluzivními službami.
To je dnes minulostí a French Leave Beach je nyní plně udržovaným investiční pozemkem. Rozloha dosahuje 16ha včetně 440m nedotčené pláže.
Výrazná topografie jemně zvlněných kopců, přírodní střešní klenby tvořené vzrostlými kokosovými stromy a přímé spojení s oceánem z French Leave Beach dělají tento exkluzivním privátním místem, ideálním pro plážový resort světové třídy, s veškerým ostrovním luxusem a vzrušujícími vodními aktivitami.

Nedaleké letiště Governor's Harbour International s každodenními lety z Nassau a Fort Lauderdale umožňuje snadné cestování. Letiště díky své velikosti pojme i středně velká letadla, čím je tedy ideálním dopravním uzlem a zároveň poskytuje veškeré celni a odbavovací služby. Objevte investiční potenciál bývalého Club Med resortu a zažijte jeho poklidnou krásu.

Tato nemovitost je prodávána společností HG Christie Ltd. Agentem je John Christie.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    29971
  • Prodejní cena
    Není k dispozici
  • Celková plocha
    157 827 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.