Pozemek

Stavební pozemek o velikosti 914 m2 leží ve vilové zástavbě v blízkosti Kunratického lesa a zámeckého parku, v místě s kompletní občanskou vybaveností v rychlém dosahu, s dobrou dopravní dostupností a snadným napojením na dálnici D1 a Městský okruh. Součástí nabídky je projekt na třípodlažní rodinný dům.

Pozemek má obdélníkový tvar, terén lehce klesá směrem k východu. Plocha je zasazena mezi stávající zástavbu a má přístup z klidné boční uličky. Na severovýchodě oddělují pozemek od ulice vzrostlé stromy. Komunikace obsahuje veškeré inženýrské sítě (splaškovou kanalizaci, vodovod, plynovod, elektrickou síť), na pozemku je přípojka plynu, vody a elektřiny, dále i zpevněná plocha pro stavební techniku a materiál určený pro terénní úpravy.

Pozemek se nachází 3 minuty jízdy autem nebo autobusem od centra Kunratic, kde je mateřská i základní škola, oblíbená prodejna kvalitních potravin Kunratická stodola, dále lékárna, pošta, cukrárna, kavárna, rodinné centrum nebo knihovna a upravený zámecký park. V blízkosti je supermarket. 5 minut chůze od budoucího domu je vstup do rozlehlého Kunratického lesa, který se rozkládá na historickém území spojeném s králem Václavem IV. Jsou zde dětská hřiště, altány, piknikové místo, turistické i cyklistické trasy a naučná stezka. Unikátem lokality jsou volně pasoucí se mufloni.

Celková plocha 914 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    31383
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Celková plocha
    914 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.