Pozemek

Rozlehlý, výhodně situovaný stavební pozemek se skladovými prostory leží v klidné lokalitě mezi novostavbami rodinných domů v obci Kalinkovo.

Oplocený pozemek se všemi inženýrskými sítěmi a vstupem z obecní asfaltové komunikace. Třetinu pozemku zabírá skladová hala se dvěma vstupy o velikostí 18 x 14 metrů s kancelářským prostorem a dlouhou montážní jámou (zastavěná plocha 252 m2). Halu je možné využit jako, například, stanici technické kontroly, autoservis, sklad nebo parkování 2 kamionů. Stavební pozemek je vhodný na výstavbu jednoho nebo dvou rodinných domů, druhou část lze využít k podnikatelským účelům nebo rozdělit na 2 samostatné pozemky.

Obec Kalinkovo se nachází na Žitném ostrově, jihovýchodně od Bratislavy. Vzdálenost Kalinkova od hlavního města je přibližně 13 kilometrů. Obec poskytuje možnost sportovního a kulturního vyžití. Pár metrů od pozemku je hráz, která nabízí možností aktivního trávení volného času, jakými jsou procházky, cyklistika či bruslení. Rybník u fotbalového stadionu umožňuje příjemný relax u vody, rybaření a v zimních měsících i bruslení. V obci se často konají různé kulturní akce.

Celková výměra 2 196 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    31971
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Celková plocha
    2 196 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.