Pozemek

Mírně svažitý pozemek o velikosti 1 142 m2 leží v malé obci nedaleko Jílového u Prahy, 20 kilometrů z centra Prahy a v blízkosti ski areálu Chotouň. Krásná zalesněná krajina Dolního Posázaví je součástí přírodního parku Střed Čech.

Na pozemku jsou v současnosti ovocné stromy, lze jej využít pro stavbu rodinného domu k bydlení či rekreaci. Maximální míra zastavěné plochy je 20 % (plus zpevněná plocha), dům může mít 2 podlaží a podkroví. Inženýrské sítě jsou na obecním pozemku, který tvoří příjezdovou cestu (cca 40 metrů dlouhou odbočku ze silnice). Pozemek je obklopen zahradami sousedních domů.

Pár metrů od parcely je autobusová zastávka, spoje jezdí necelých 10 minut do města Jílové u Prahy, kde se nachází občanská vybavenost (mateřská a základní škola, obchody, kavárny, lékaři, lékárna nebo muzeum) a také odsud jezdí příměstské autobusy do Prahy. Obec obklopují hluboké neporušené lesy a louky, kde rostou vzácné orchideje. Lokalita byla v minulosti vyhlášená díky nalezištím zlata, dnes vede okolo bývalých štol turistická značka.

Celková plocha 1 142 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    32083
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Celková plocha
    1 142 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.