Pozemek

Pozemek o velikosti 6 541 m2 se rozkládá v oblíbené rekreační i rezidenční oblasti 20 km od kraje Prahy, přímo u břehu Vyžlovského rybníka, v místě s absolutním soukromím. Pozemek je vhodný pro výstavbu jedné vily nebo i více domů.

Plocha má jihozápadní orientaci, mírně se svažuje k vodní hladině, na niž bude z domu krásný výhled stejně jako na okolní lesy. Je zde přípojka na kanalizaci, vodu a elektřinu.

Pozemek je zatím určen k rekreačním účelům, dle nového územního plánu bude celý pozemek stavební. Následně bude možné vystavět rodinný dům s velkoryse pojatou zahradou, nebo pozemek rozdělit i na více stavebních parcel. Součástí kupní ceny je studie na dřevostavbu vily. Návrh dispozice jednopodlažního vzdušného bungalovu zahrnuje velký obývací pokoj s otevřenou kuchyní, 3 ložnice s vlastními koupelnami, tělocvičnu, dvojgaráž a terasu.

Pozemek sousedí s prvorepublikovou vilou, z druhé strany se bude stavět vila. V sousedství je také rekreační chata a penzion s přírodním koupalištěm. V obci funguje soukromá mateřská škola, základní škola, potraviny, knihovna, několik restaurací nebo fitness centrum. Okolní kopcovitá zalesněná krajina, kam patří i národní přírodní rezervace Voděradské bučiny, je ideální pro letní (cyklo)turistiku nebo na běžky. Spojení s okolními městy i Prahou zajišťuje Pražská integrovaná doprava, přímý autobusový spoj jezdí ke stanici metra linky C Háje, cesta autem k parkovišti P+R u stanice metra linky A Depo Hostivař trvá 30 minut.

Celková plocha 6 541 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    33746
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Celková plocha
    6 541 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.