Pozemek

Stavební pozemek o celkové výměře 1 654 m2 se rozkládá ve vilové čtvrti naprosto klidné a zároveň prestižní lokality Prahy 9 - Klánovice, v blízkosti náměstí i přírodní rezervace Cyrilov se smíšenými lesy, kde žijí vzácné druhy ptactva a obojživelníků.

Na rovinatém oploceném pozemku obklopeném z jedné strany mohutnými jehličnany je studna a přípojka elektřiny. V současnosti zde stojí provizorní stavba. Souhlas k připojení na obecní vodovod, kanalizaci a plynovod je vydán. Pozemek je dle územního plánu určen pro rodinnou zástavbu.

Klánovice byly v první polovině 20. oblíbeným centrem odpočinku pražské smetánky, nyní jsou synonymem luxusního rezidenčního bydlení. Místo má skvělé vlakové spojení s centrem, cesta na Masarykovo nádraží trvá asi 20 minut. Pozemek leží 1 zastávku autobusem od klánovického náměstí a 2 zastávky od železniční stanice. V blízkosti je mateřská, základní a umělecká škola, restaurace, kavárna, pošta, lékárna nebo knihovna. Nabízená plocha je součástí rozlehlého přírodního parku Klánovice-Čihadla, okolí tak kromě čistého vzduchu a klidu nabízí i široké možnosti relaxace v přírodě a sportovního vyžití.

Celková plocha 1 654 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    34520
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Celková plocha
    1 654 m²
  • Typ pozemku
    Zahrada
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.