Pozemek

Slunný stavební pozemek o celkové výměře 1 185 m2 se rozkládá na pomezí tradičních rezidenčních čtvrtí Prahy 6 Suchdol a Lysolaje. Díky své unikátní poloze poskytuje při dobré viditelnosti krásný výhled na Pražský hrad.

Nabízená parcela leží na jižním svahu v těsném sousedství přírodního parku Šárka-Lysolaje a přírodní památky Podbabské skály. Přípojky inženýrských sítí jsou u hranice pozemku.

Místo má dobrou dostupnost centra, letiště i mezinárodních škol. Pozemek se nachází nedaleko autobusové zastávky, odkud jezdí časté spoje ke stanici metra Dejvická. V pěším dosahu je mezinárodní škola Riverside Prague, v rychlé dojezdové vzdálenosti International School of Prague v Nebušicích nebo Global Preschool v Šáreckém údolí. Ve čtvrti Suchdol funguje kompletní občanská vybavenost – obchody, lékaři, kavárny, restaurace, lékaři a lékárna, pošta, ale také třeba plavecký bazén, kurty na tenis a beach volejbal a několik dětských hřišť. Okolní příroda se vzácnými rostlinami a živočichy nabízí množství výletních tras pěšky i na kole.

Celková plocha 1185 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    34872
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Celková plocha
    1 185 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.