Pozemek

Pozemek s unikátním výhledem do romantického údolí řeky Kocáby a na okolní zalesněné kopce se nachází na zcela tichém místě nad Štěchovickou přehradou, v lokalitě tradičních trampských osad.

Nabízená plocha územním plánem určená k rekreaci (současně bez stavební uzávěry a s rodinými domy v okolí) leží ve svahu, zčásti ji tvoří lesní porost. Oplocený pozemek je přístupný po vlastní příjezdové cestě.

V současné době zde stojí chata – dřevostavba s přípojkou elektrické energie. Voda je z vlastního vrtu, kanalizace je řešena ekotoaletou Provapo, vytápění kamny na dřevo.

Ideální místo pro toho, kdo touží po nerušeném pobytu v přírodě a zároveň nechce jezdit daleko z města – okraj metropole je vzdálen pouhých 20 kilometrů, a přesto jste zde v jiném světě. Přímo od chaty se dá sejít až ke zlatonosné říčce Kocábě, trampy přezdívané Hadí řeka, je odtud také blízko na Slapy. V obci Masečín je hostinec a prodejna potravin, další obchody, cukrárna i sportoviště fungují v blízkém městysy Štěchovice.

Celková plocha 2 166 m2, zastavěná plocha 26 m2, zahrada 762 m2, lesní pozemek 1404 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    36639
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Celková plocha
    2 166 m²
  • Typ pozemku
    Zahrada
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.