Pozemek

Parcela o celkové výměře 4 226 m2 se nachází v budoucí rezidenční zástavbě nedaleko Velkých Popovic v malebné krajině Josefa Lady. Místo je vzdálené jen 25 minut jízdy po dálnici z centra Prahy.

Pozemek leží na území s mírným jihovýchodním sklonem. Nabízená parcela je unikátní díky sousedství lesa a potůčku. Příjezd po nové asfaltové cestě s veřejným osvětlením a veřejnou zelení. Koeficient zastavěné plochy 25 % zaručuje dostatek soukromí. Možnost atypických staveb a jednoho podzemního podlaží. Pozemek je kompletně připraveny: napojení na elektřinu, plyn, veřejný vodovod, kanalizaci i optickou datovou síť. Plocha vznikla sloučením dvou parcel (č. 210/5 a 210/10) dle regulačního plánu obce - nelze tedy prodat parcely samostatně.

Pozemek leží v těsné blízkosti Přírodního parku Velkopopovicko a poskytuje úžasné výhledy na Posázavskou pahorkatinu. Praha je rychle dostupná díky blízkému nájezdu na D1, cesta na kraj Prahy trvá cca 15 minut. Sousední Velké Popovice nebo Mirošovice nabízí plnou občanskou vybavenost. Blízko místa protkaného cyklistickými a turistickými trasami se nachází oblíbený výletní cíl zámek Berchtold nebo bývalá Velkopopovická tvrz se známým tradičním pivovarem.

Celková výměra 4226 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    36740
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Celková plocha
    4 226 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.