Pozemek

Stavební pozemek vhodný pro výstavbu luxusní vily v sousedství prvorepublikové rezidenční čtvrti. Severozápadní svah poskytuje krásné výhledy na zalesněné kopce nad Vltavou a nabízí zajímavé možnosti architektonického ztvárnění budoucího domu.

Na pozemku jsou přípojky všech sítí, příjezd je po nové asfaltové komunikaci. Svažitá plocha je vhodná k výstavbě domu s pultovou nebo plochou střechou (možno i vegetační). Budoucí dům by měl odpovídat puristickému charakteru právě vznikající čtvrti domů s čistými liniemi, přírodními materiály a decentními barvami. Nové území tedy vytvoří ucelený architektonický soubor.

Příjemná lokalita na kraji stávající zástavby přímo u přírodního parku Modřanská rokle se nachází v dosahu všech služeb. Dopravní spojení zajišťují autobusy, cesta k tramvajové zastávce Poliklinika Modřany trvá pouhé 2 minuty, ke stanici metra Smíchovské nádraží 16 minut. V blízkém okolí fungují mateřské a základní školy (včetně mezinárodních), zdravotnické služby, obchody, kavárny, ale také tenisové kurty, kino nebo knihovna. V blízkosti je oblíbená fitness stezka podél Vltavy, mnoho dalších tras pro pěší i pro cyklisty, sportovní areály nebo devítijamkové golfové hřiště v Hodkovičkách.

Celková plocha 935 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    37120
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Celková plocha
    935 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.