Pozemek

Rohový rovinatý stavební pozemek o výměře 916 m2 leží na klidném místě v prestižní vilové čtvrti samosprávné městské části Klánovice, v pěším dosahu služeb i přírody, necelou půlhodinu jízdy z centra Prahy.

Současná plocha byla rozdělena na 4 pozemky o výměrách od 882 do 1 114 m2. Příjezd k pozemku je po osvětlené asfaltové komunikaci, pod níž vedou také veškeré sítě.

Pár minut chůze je vzdálena soukromá i státní mateřská škola, základní škola, ZUŠ, sportovní hala, knihovna, pošta, prodejna potravin, lékárna, kavárna, cukrárna i restaurace. Z blízké autobusové zastávky jezdí spoj k vlakovému nádraží, odkud trvá přímá cesta do centra na Masarykovo nádraží 21 minut. Pro cesty autem je výhodou snadný nájezd na Pražský okruh. Místo se zachovanou atmosférou doby první republiky obklopuje rozlehlý Klánovický les, největší pražská lesní plocha, protkaná turistickými i cyklistickými trasami.

Cena zahrnuje DPH.

Celková výměra 916 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    37263
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Celková plocha
    916 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.