Pozemek

Pozemek o výměře 677 m2 s platným stavebním povolením na rodinný dům se nachází v klidné zástavbě rodinných a rekreačních domů nedaleko centra Kamenice, obce vzdálené 20 kilometrů od východního okraje Prahy.

Inženýrské sítě
se nachází pár metrů od pozemku (vodovod, kanalizace, plyn). Na připojení k plynové přípojce již existuje stavební povolení a rozpočet. Pozemek má vlastní studnu. Na ploše v současnosti stojí chata vhodná k demolici.

Součástí kupní ceny je projekt na rodinný dům 5+1 od společnosti CANABA včetně základové desky s platným stavebním povolením, je tak možné okamžitě zahájit stavbu. K dispozici je i technická dokumentace k výstavbě.

Od budoucího domu lze za 15 minut dojít do centra obce, k mateřské i základní škole, supermarketu, lékárně a dalším službám. Kamenice je propojena s okolními sídly včetně Prahy příměstskými autobusy, cesty autem do hlavního města usnadňuje nedaleký nájezd na Pražský okruh. Zvlněná krajina pokrytá lesy se rozkládá na rozhraní dvou velkých přírodních parkůVelkopopovicka, malebného kraje Josefa Lady, a Hornopožárského lesa, který vede až k řece Sázavě.

Zahrada 631 m2, současná zastavěná plocha 46 m2, pozemek 677 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    37320
  • Prodejní cena
    Není k dispozici
  • Celková plocha
    677 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.