Pozemek

Projekt ve Zlatnické dolině nabízí k prodeji pozemky s možností výstavby moderní, celoročně obytné vily na klíč v rekreační oblasti Bílých Karpat jen hodinu jízdy od Bratislavy. Pozemky o velikosti od 900 do 1 100 m2 s možností výstavby navržené vily, případně vlastní realizace.

Projekt nabízí 21 pozemků s možností výstavby dvoupodlažní vily na klíč. Pozemky disponují inženýrskými sítěmi a soukromou příjezdovou cestou. Velikost pozemků nabízí dostatek prostoru na soukromí a odpočinek, okolí areálu poskytuje široké možnosti sportovního vyžití.

Přízemí vily se skládá z obývací místnosti s krbem s výstupem na terasu, kuchyňské části spojené s jídelnou, koupelny se sprchovým koutem a toaletou, vstupní haly a komory. Patro tvoří noční část se 3 ložnicemi a koupelnou se sprchovým koutem a toaletou. Z každého pokoje je umožněn výstup na jeden ze dvou balkonů. Pohodlné parkování pro 2 auta je zajištěno na pozemku přímo před domem.

Interiér 122 m2 + 9 m2 balkony + 33 m2 terasa.

Možnost výstavby vily na klíč za 215 000 eur.

Tichá lokalita skýtá množství alternativ na aktivní relaxaci, jsou zde cyklostezky, turistické trasy, lanová dráha Tarzánie, přírodní koupaliště, 18jamkový golfový resort Skalica, po Baťových kanálech probíhají rekreační plavby.

Pozemek 1 059 m2 × 55 eur = 58 245 eur s DPH.
Podíl na přístupové cestě 132 m2 × 29,55 eur = 3 900 eur s DPH.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    37904
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Celková plocha
    1 073 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Informace o projektu
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.