Pozemek

Projekt v Zlatnické údolí nabízí k prodeji pozemky s možností výstavby moderní, celoročně obytné vily na klíč v rekreační oblasti Bílých Karpat jen hodinu od Bratislavy. Pozemek o velikosti 923 m2 nabízí možnost výstavby projektovaná vily, případně vlastní realizace.

Projekt nabízí 21 pozemků s možností výstavby dvoupodlažní vily na klíč. Pozemky disponují inženýrskými sítěmi a soukromou příjezdovou cestou. Velikost pozemků nabízí dostatek prostoru na soukromí a odpočinek se širokými možnostmi sportovního vyžití v okolí areálu.

Pohodlné parkování pro dvě auta je zajištěno na pozemku přímo před domem. Výměry projektovaná vily na klíč: 122 m2 + 9 m2 balkony + 33 m2 terasa, cena této vily je 215.000 EUR s DPH

Tichá lokalita nabízí množství alternativ na aktivní relax jako cyklostezky, turistické chodníky, lanová dráha Tarzánie, přírodní koupaliště, 18 jamkový golfový resort Skalica či rekreační plavby po Baťově kanálu.

Cena pozemku: Pozemek 923 m2 x 55 EUR = 50.765 EUR s DPH.
Podíl na přístupové cestě 132 m2 x 29,55 EUR = 3.900 EUR s DPH

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    37932
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Celková plocha
    923 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Informace o projektu
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.