Pozemek

Slunný rohový stavební pozemek v blízkosti dvou velkých přírodních parků, o výměře 1 060 m2 se studií na rodinný dům se nachází v nové zástavbě obce Zbuzany ležící na jihozápadním okraji Prahy, která je dobře dostupná autem i MHD.

Pozemek je připraven na stavbu s možností zastavitelnosti až 35%, disponuje přípojkou vodovodu, kanalizace, elektřiny i plynu, terén je rovinatý, nejsou zde žádné náletové dřeviny. Příjezd je po nové asfaltové komunikaci.

Součástí nabídky je studie, dle které zde může vzniknout dvoupodlažní rodinný dům v moderním minimalistickém stylu, s garáží a velkými prosklenými stěnami orientovanými do zahrady s bazénem a terasou pod pergolou. V přízemí je na ploše 169 m2 plánován vzdušný obývací pokoj s otevřenou kuchyní, 2 pokoje, koupelna, toaleta, šatna, spíž, schodišťová chodba a předsíň s přímým vstupem do garáže. V patře (109 m2) může být hlavní ložnice s walk-in šatnou a koupelnou, další 2 ložnice s vlastními šatnami, koupelna a toaleta.

V rozvíjející se obci funguje mateřská škola, základní škola pak v sousedním Ořechu vzdáleném jen 1,5 km. Veškerá občanská vybavenost je v rychlém dosahu, autobusová linka vede ke stanici metra Luka nebo vlakové zastávce Řeporyje se spoji na Smíchovské nádraží, cesty autem urychluje Pražský okruh. Blízko je také do přírody, z jedné strany se rozkládá přírodní park Radotínsko-Chuchelský háj, z druhé strany Prokopské a Dalejské údolí. Do obou parků lze dojet po cyklostezkách.

Celková plocha 1 058,58 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    38064
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Celková plocha
    1 059 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.