Pozemek

Jižně orientovaný stavební pozemek o výměře 790 m2 v tradiční vilové čtvrti prestižní části Prahy 6 – Nebušice. Místo obklopené lesy, stranou od ruchu města, a přesto v jeho rychlém dosahu. Stejně tak je perfektně dostupné letiště.

Rovinatá plocha je vhodná na výstavbu rodinného domu. Maximální zastavitelná plocha podle územního planu je kolem 30% (v souladu s okolní zástavbou). Je zde přípojka na kanalizaci a vodu. Přívod elektrické energie je veden v travnatém pruhu mezi parcelou a komunikací.

Pozemek je součástí vilové čtvrti u centra Nebušic, v sousedství je státní základní škola, International School of Prague je také v docházkové vzdálenosti (nebo 2 minuty jízdy autem). V pěším dosahu je supermarket, pošta, základní umělecká škola i několik restaurací. Z blízké autobusové zastávky jezdí spoje ke stanici metra Bořislavka, cesta trvá pouhých 6 minut. Místo má velmi výhodnou polohu pro cesty na letiště, snadný je nájezd na dálnici D7, D6, D5 i na Městský okruh. Kousek od budoucího domu je vstup do lesa Hlásek, který je součástí přírodního parku Šárka-Lysolaje.

Celková plocha 790 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    38348
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Celková plocha
    790 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.