Pozemek

Slunný stavební pozemek s nádherným výhledem na okolní přírodní parky leží na jižním svahu na kraji města Černošice s jedinečnou atmosférou, kompletní infrastrukturou a krásným okolím, kterým protéká řeka Berounka. Město se nachází 10 minut jízdy od okraje Prahy, která je pohodlně dostupná vlakovými spoji.

Pozemek určený k výstavbě rodinného domu má výměru 1 518 m2, součástí nemovitosti je i plocha, na které se rozkládá les (590 m2) a komunikace (1 229 m2) s věcným břemenem cesty a stezky pro sousední parcely. Příjezd k pozemku je po nové zpevněné komunikaci. Na pozemku jsou již všechny přípojky (voda, elektřina, kanalizace, plyn).

Velmi klidná lokalita u lesa nabízí krásné výhledy na přírodní park Hřebeny, kousek od pozemku začíná CHKO Český kras. V krátké dojezdové vzdálenosti je supermarket nebo lékárna, další služby jsou v centru Černošic vzdáleném 5 minut jízdy autem či autobusem. Ve městě funguje několik mateřských škol včetně mezinárodních, základní škola, ZUŠ, mateřské centrum nebo knihovna, bohaté sportovní vyžití poskytuje sportovní hala i venkovní sportovní areál, zimní stadion, tenisové kurty, skatepark, Sokol i městská pláž s beachvolejbalovým kurtem. Jsou zde také restaurace, kavárny, cukrárny i bistra. Cesta na okraj Prahy zabere pouhých pár minut, jízda vlakem až do centra na Hlavní nádraží trvá necelou půlhodinu.

Možnost zakoupení i sousední parcely o výměře 2 867 m2 (ID 38795).

Celková plocha 3 337 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    38575
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Celková plocha
    3 337 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.