Pozemek

Exkluzivní nabídka dvou sousedících pozemků o celkové výměře 1 758 m2 s krásnými výhledy na zalesněnou stráň. Pozemky leží na zcela klidném místě v uzavřeném areálu v části Praha 6 - Lysolaje přímo u přírodního parku, v rychlém dosahu mezinárodních škol i letiště.

K pozemkům jsou přivedeny veškeré inženýrské sítě, bezproblémový příjezd je po osvětlené komunikaci ze zámkové dlažby. Výstavba je možná dle platných podmínek orgánu územního plánování. U pozemku o velikosti 1 164 m2 je 20% zastavěnost a pozemek o velikosti 594 m2 musí zůstat zelení. Architektonické řešení musí navazovat na okolní zástavbu. Pro více informací kontaktujte naší kancelář.

Jedinečná poloha
v ulici přístupné pouze rezidentům a návštěvám, obklopena zelení vytvářející mnoho přírodních památek. V docházkové vzdálenosti je mateřská i základní škola, pár minut jízdy autem či autobusem jsou vzdáleny mezinárodní školy ISP v Nebušicích a Riverside v Sedlci, blízko je kampus České zemědělské univerzity. Autobusy zajišťují spojení ke stanici metra Dejvická, autem se dá snadno napojit na Pražský okruh.

Celková plocha 1 758 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    40216
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Celková plocha
    1 758 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.