Pozemek

Nabídka jižně orientovaného stavebního pozemku o celkové výměře 2 191 m2. V Posázaví, lokalitě s úžasnou atmosférou, přímo u lesa a jen dvacet minut jízdy od jižního okraje Prahy.

Na pozemku je elektřina a vodovod, odpad je sveden do jímky (do budoucna je v plánu kanalizace). Nyní zde stojí kompletně podsklepená chata o podlahové ploše cca 60 m2, určená k celkové rekonstrukci či demolici. Příjezd je po obecní komunikaci. 

Místo poskytuje naprosté soukromí, na dosah ruky je krásná příroda umožňující pěší i cyklo turistiku. Nedaleko vede Posázavská stezka i naučná stezka Medník, blízko jsou úchvatné vyhlídky na hluboký sázavský kaňon. Dobrá je dostupnost z Prahy, cesta autem od sjezdu z Pražského okruhu trvá asi 20 minut. Do Petrova zajíždí autobus, v pěším dosahu je i vlaková zastávka. Občanská vybavenost je v nedaleké Davli nebo Jílovém u Prahy.

Celková plocha 2 191 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    42603
  • Prodejní cena
    8 800 000 Kč / 348 308 €
  • Cena za m²
    4 016 Kč / 159 €
  • Celková plocha
    2 191 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další pozemky v lokalitě Středočeský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.